Προσωρινές διαθέσεις σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας του ΠΥΣΔΕ Ν. Πιερίας των εκπαιδευτικών που έμειναν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ

Ημερομηνία 2008-06-20 | Θέμα: ΠΥΣΔΕ

Ανακοίνωση

Από το ΠΥΣΔΕ της Δ/νσης Δ.Ε. Πιερίας ανακοινώνονται οι προσωρινές διαθέσεις σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας του ΠΥΣΔΕ Ν. Πιερίας των εκπαιδευτικών που έμειναν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ.
Οι εκπαιδευτικοί που διατίθενται προσωρινά οφείλουν να παρουσιαστούν στις νέες προσωρινές θέσεις τους με τη λήξη του διδακτικού έτους (30-6-2008).
Σημειώνεται ότι οι προαναφερόμενοι εκπαιδευτικοί διατίθενται προσωρινά στις σχολικές μονάδες. Τούτο σημαίνει ότι εφόσον δεν υπάρχει στο σχολείο που διατίθενται πλήρες διδακτικό ωράριο, δε θα τους συμπεριλάβουν στο κανονικό πρόγραμμα μαθημάτων του διδακτικού έτους 2008-2009, όμως μπορούν να τους αναθέσουν θερινή υπηρεσία.
Οι εκπαιδευτικοί που εξακολουθούν να παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, θα τοποθετηθούν προσωρινά πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους σε σχολεία και οφείλουν να παρουσιαστούν στις 30-06-2008 στη Διεύθυνση ή στο Γραφείο ΔΕ.
Για την αξιοποίηση αυτών των εκπαιδευτικών θα υπάρξουν οδηγίες από το ΠΥΣΔΕ.

Ο Πρόεδρος του ΠΥΣΔΕ Ν. Πιερίας

Ιωάννης Τσιμερίκας
Διπλ. Μηχ/γος Μηχανικός ΠΕ12Αυτό το άρθρο προέρχεται από Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
http://srv-dide.pie.sch.gr/dide

Η URL διεύθυνση για αυτό το άρθρο είναι:
http://srv-dide.pie.sch.gr/dide/modules/news/article.php?storyid=96