ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤ 2ου ΕΠΑΛ - ΣΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ημερομηνία 2010-03-23 | Θέμα: Πολιτιστικά

ΔΥΟ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Ατμόσφαιρα άλλης εποχής στο Δημαρχείο της πόλης

«Καπέλα μιας άλλης εποχής» και «Κοσμήματα του χθες και του σήμερα» θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι πολίτες που επισκέπτονται το Δημαρχείο της Κατερίνης, καθώς το διάστημα αυτό, στον 1ο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου, φιλοξενούνται δύο εκθέσεις με δημιουργίες μαθητών της πόλης.
Τις εκθέσεις διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού της β/θμιας εκπαίδευσης και ειδικότερα, το Τμήμα Βρεφονηπιοκομίας του 2ου ΕΠΑΛ-με υπεύθυνες καθηγήτριες τις κ.κ. Θ. Βάσιου και Ι. Πάσχου- και το Τμήμα Αργυροχρυσοχοΐας της ΕΠΑΣ-ΣΕΚ, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Χ. Καλαϊτζίδη.
Οι εκθέσεις εγκαινιάστηκαν την Τετάρτη, με την παρουσία του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνης Χαράλαμπου Καρατζόγλου, ο οποίος στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που φιλοξενούμε στο Δημαρχιακό Μέγαρο αυτές τις δύο εκθέσεις με τις θαυμάσιες μαθητικές δημιουργίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο το Γραφείο Πολιτισμού της β/θμιας εκπ/σης και την υπεύθυνη αυτού κα Μυράντα Παππά, για την πρωτοβουλία αυτή, όσο και τους καθηγητές αλλά και τους μαθητές για την προσπάθειά τους . Χαίρομαι ακόμα διότι οι δύο αυτές εκθέσεις δίνουν την ευκαιρία στους κατοίκους της πόλης να επισκεφτούν το Δημαρχείο και να καταλάβουν ότι οι χώροι αυτοί δεν είναι μόνο υπηρεσιακοί, αλλά είναι χώροι όπου μπορεί να φιλοξενηθεί ο πολιτισμός και όλες οι μορφές της τέχνης».
Οι δύο εκθέσεις θα φιλοξενηθούν στο Δημαρχείο της Κατερίνης μέχρι το Πάσχα και το κοινό μπορεί να τις επισκέπτεται στο πλαίσιο του ωραρίου λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιώνΑυτό το άρθρο προέρχεται από Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
http://srv-dide.pie.sch.gr/dide

Η URL διεύθυνση για αυτό το άρθρο είναι:
http://srv-dide.pie.sch.gr/dide/modules/news/article.php?storyid=660