Μαθήματα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών για Εκπαιδευτικούς

Ημερομηνία 2010-02-25 | Θέμα: Πολιτιστικά

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών ,που οργανώνει η Διεύθυνη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζονται κανονικά στο φιλόξενο γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης, Ειρήνης 34. .Οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν και να γνωρίσουν την ελληνική παράδοση.
Το Σάββατο στις 27 Φεβρουαρίου και ώρα 6μμ το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων οργανώνει την παρακάτω χορευτική εκπαιδευτική δραστηριότητα:

1)Ρεμπέτικοι και λαϊκοί χοροί(χασάπικο αργό, χασάπικο γρήγορο, απτάλικοι,ζεϊμπέκικο, αντικριστός(καρσιλαμάς),συρτάκι??.). Επανάληψη, για αρχαρίους και προχωρημένους.

: 2)Σάββατο 6 & 13 Μαρτίου η ώρα 18.00-19.30 .Παραδοσιακοί χοροί Ι : «Από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και από τα Ιόνια νησιά μέχρι την Κάρπαθο».Μ. Παππά Π. Ντουλαπτσής.

. Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων τηλ.23510-46964 και 23510-46965.(παρακαλώ δώστε το όνομά σας και το σχολείο που υπηρετείτε).Αυτό το άρθρο προέρχεται από Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
http://srv-dide.pie.sch.gr/dide

Η URL διεύθυνση για αυτό το άρθρο είναι:
http://srv-dide.pie.sch.gr/dide/modules/news/article.php?storyid=616